Chiar astăzi, de la ora 13, liberala Mihaela Calescu va participa la ședința de constituire a Consiliului Județean Timiș pentru mandatul 2024-2028 din care va face parte.
Acesta a aflat de la Tion că ANI a găsit-o în stare de incompatibilitate și spune că se va consulta cu avocata sa în această privință.
„Până la momentul acesta nu mi-a fost comunicat raportul depus de ANI, când îl voi primi îl voi contesta în instanță. Apreciez că nu m-am aflat într-o stare de incompatibilitate, drept urmare voi contesta decizia”, a declarat pentru Tion Mihaela Calescu.
ANI a transmis luni dimineață că Mihaela Calescu „s-a aflat în stare de incompatibilitate după cum urmează:
- în perioada 26 octombrie 2020 – 14 mai 2023 a exercitat simultan funcția de consilier județean și funcția de director general interimar, respectiv administrator/membru în Consiliul de Administrație al unei regii autonome de interes național care își are sediul în municipiul Timișoara;
- în perioada 18 mai – 18 noiembrie 2021 a exercitat simultan funcția de consilier județean și funcția de membru în cadrul Consiliului de Administrație al unei societăți comerciale de interes local aflată sub autoritatea Consiliului Local Timișoara (acționar unic);
- în perioada 26 octombrie 2020 – 18 mai 2021 a exercitat simultan funcția de consilier județean și funcția de membru în Consiliul de Administrație al unei societăți comerciale de interes local aflată sub autoritatea Consiliului Local Timișoara”.
Potrivit ANI, Mihaela Calescu a încălcat astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.
„Totodată, prin exercitarea simultană a funcțiilor menționate anterior, persoana evaluată a realizat, în perioada supusă evaluării, venituri din indemnizații în cuantum de 240.136 lei”, a mai transmis ANI.
Trimite articolul
XO duce bine tipa, la veniturile alea a si platit taxele aferente sau a fost scutita de taxe pentru ca lucra in mediu toxic?
Nu e nici prima, nici ultima și nu numai din P.N.L. Exista decizii definitive in Instanța de judecată și ” personajele” își continuă, nederanjate, mandatele -incompatibile,obținând, prin urmare venituri oneroase.
Poate ar fi necesar ca cei ce prezintă astfel de cazuri să prezinte și consecințele generate de astfel de decizii ANI.
Altfel percepția generală rămâne că deciziile ANI sunt doar niste “fumigene”…
Cum a ajuns fatuca asta din Moldova Noua, cu liceu industrial, in care nimeni nu era vreun stralucit sa ajunga mare scula de manager intr-o functie de conducere? Simplu, te inscrii in partid.
-
Fătuca asta a terminat secția de matematică – informatică a liceului industrial de care vorbiți și facultatea de științe politice la UVT Timișoara. “Liceul industrial” de care vorbiți – care are secții de matematică – informatică, filolofie și științe ale naturii, pe lângă cele tehnologice – a produs medici de success, informaticieni deosebiți, profesori universitari sau experți în finanțe la Haga, pentru a da doar câteva exemple… Nu pot emite judecați de valoare în legătură cu “strălucirea” absolvenților de acolo, dar de persoane de succes nu a dus lipsă niciodată acea instituție de învățământ, cea mai mare din județ, de altfel…
la cate Consilii de Administratie era director respectiv membru aceasta politruca este dovada ca cine are carnet de partid ajunge in posturi de unde incaseaza bani fara sa munceasca prea mult