Acte lipsă, autorizaţii expirate, documente
care „vor veni”, alimente expirate sau
ţinute în condiţii deficitare.
Reprezentanţii de la Protecţia
Consumatorilor, Direcţia Sanitar
Veterinară, Direcţia de
Sănătate Publică,
Direcţia Muncii şi Garda
Financiară au decis, în urma
verificărilor, închiderea temporară a
activităţii la trei dintre
unităţile verificate.
„Sunt adevărate bombe cu efect
întârziat, mai mult aceste
unităţi nu au nici cea mai mica intenţie
de a intra în legalitate”, a declarat
Cristian Anton, şeful OPC
Timiş. Verificările au scos la
iveală mâncare expirată: „am
găsit plescaviţa veche de o
săptămână”, a mai spus
Anton.
Produsele alimentare găsite erau depozitate
aiurea, cartofii care urmau să fie
prăjiţi erau puşi în acelaşi
frigider cu sucurile şi berea, la temperatură
care nu corespundea cu cerinţele legale. În
plus, în multe unităţi igiena
procesului de preparare lăsa de dorit.
Oamenii sunt mulţumiţi de ce primesc
Interesant, oamenii prezenţi la mese la ora
controalelor nu s-au plâns de calitatea hranei
achiziţionate. Nimeni dintre clienţi nu s-a
plâns inspectorilor. Singurii care au fost
afectaţi de verificări au fost noii
clienţi, cei care vroiau să intre în
unităţile de alimentaţie publică au
renunţat la plăcerea de a gusta dintr-o
shaorma posibil expirată, în momentul
în care au văzut inspectorii trimişi la
lucru de Prefectură.
Marcel Hoster
Shaorma face ravagii la Timişoara:
aproape 100 de persoane cu toxiinfecţie
alimentară!
Zeci de studenţi intoxicaţi cu
shaorma, în Complexul Studenţesc din
Timişoara!
Citiți principiile noastre de moderare aici!