Tot mai multe restaurante si-au marit in ultima perioada gama de steak-uri, carnea frageda de vita cu origini din diferite tari, poate satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Materia prima de calitate este prima conditie ce o impune un steak adevarat, ce se completeaza mai apoi cu modul de preparare. Cuptorul cu jar premium ii ofera steak-ului gatirea uniforma, pastreaza fragezimea si suculenta carnii preparate la temperature inalte, oferindu-i acesteia o savoare unica. Unul dintre restaurantele ce aduc acest nou concept in lifestyle-ul timisorean, unde carnea este gatita intr-un cuptor pe jar, este restaurantul Riviere Brasserie. Considerat ca o oaza de liniste in inima Timisoarei, pe malul raului Bega, Riviere Brasserie, te cucereste prin privelistea deosebita și atmosfera relaxanta.
Scris de Catalin Velimirovici-Tot mai multe restaurante si-au marit in ultima perioada gama de steak-uri, carnea frageda de vita cu origini din diferite tari, poate satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Materia prima de calitate este prima conditie ce o impune un steak adevarat, ce se completeaza mai apoi cu modul de preparare. Cuptorul cu jar premium ii ofera steak-ului gatirea uniforma, pastreaza fragezimea si suculenta carnii preparate la temperature inalte, oferindu-i acesteia o savoare unica. Unul dintre restaurantele ce aduc acest nou concept in lifestyle-ul timisorean, unde carnea este gatita intr-un cuptor pe jar, este restaurantul Riviere Brasserie. Considerat ca o oaza de liniste in inima Timisoarei, pe malul raului Bega, Riviere Brasserie, te cucereste prin privelistea deosebita și atmosfera relaxanta.
Noul concept al restaurantului aduce in fata publicului timisorean o varietate de steak-uri prezentate intr-un mod grandios.
Un accesoriu foarte important pe care il primesti la restaurantul Riviere este placa de granit incinsa. Aceasta ti se aduce la masa in cazul in care doresti sa iti prepari mai bine carnea. Astfel devii propriul bucatar si poti sa iti gatesti carnea conform preferintelor tale.
La restaurantul Riviere ai disponibile urmatoarele tipuri de steak:
T-bone Steak (Fiorentina, Irlanda)
Club Steak (Costata, Irlanda)
Ribeye (Brazilia)
New York Steak
Muschi de vita Black Angus (Australia)
Muschi de vita Irlanda
Tomahawk
Nodino de vitel de lapte
Arrosticini (frigarui de oaie)
Coaste de miel.
Pentru rezervări ne puteți contacta telefonic 0746 095 573 sau pe pagina de Facebook.
Pentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă
Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.
Citiți principiile noastre de moderare aici!