Primăria Timişoara organizează, prin Casa de Cultură a Municipiului, cea de-a 15-a ediție a Târgului de Paște. Evenimentul va avea loc în Piața Libertății în perioada 31 martie-6 mai.
Casa de Cultură le va pune la dispoziție comercianților aproximativ 30 de căsuțe.
„În vederea derulării activităților comerciale, cei interesați pot depune dosarele de înscriere la sediul Casei de Cultură din Timișoara (str. Miron Costin nr.2), în perioada 15 -22 februarie, între orele 10-12, sau le pot trimite pe adresa de e-mail boe@ccmt.ro, până la data de 22 februarie 2024”, au transmis reprezentanții instituției.
Potrivit acestora, la Târgul de Paște pot participa persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI) – producători sau comercianți de produse nealimentare, cu specific pascal și de primăvară: produse handmade și de artă meșteșugărească, ouă încondeiate, icoane pe sticlă și lemn, sculpturi în lemn și piatră, aranjamente florale, obiecte decorative, obiecte de ceramică, produse artizanale, obiecte din sticlă, etc.
De asemenea, se pot înscrie persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI). Este vorba despre producători sau comercianți de produse alimentare: cozonac, pască, kurtos, plăcinte, langoși, clătite, gogoși, prăjituri, dulcețuri de casă, siropuri, produse apicole, vin, cafea, sucuri, preparate fast-food, brânzeturi și produse tradiționale din carne, ciocolată, bomboane, zacuscă etc.
Și prestatorii de activități recreative sunt așteptați să-și ofere serviciile.
Formularul-tip de înscriere și regulamentul târgului se pot descărca de pe site-ul Casei de Cultură a Municipiului Timișoara și de AICI.
Cei interesați au la dispoziție pentru detalii și informații suplimentare numărul de telefon 0256-498214 și adresa de boe@ccmt.ro.
În cadrul târgului vor avea loc spectacole și ateliere.
Trimite articolul
XAm fost la cel de Craciun si am vazut preturile. Spuneti exact perioada sa-mi netez pe telefon ca NU CUMVA SA CALC PE ACOLO.
O sa existe vreo 4 tipuri de oameni acolo:
1 – tineri ce ies la pilmbaceala inependent de ce este prin zone.
2 – trecatori ce au treaba si pur si simplu pe acolo e drumul.
3 – comercianti ce cred ca acolo se vor imbogati.
4 – clienti noi ce inca nu stiu care sunt preturile.
Bine, n-am mentionat cersetorii si hotii de buzunar, dar cred ca astia se subinteleg.
In privinta categoriilor 3 si 4 nu stiu care vor fi mai numerosi.
Tat AMAZON & ALIBABA sunt de baza in era noastra ! Targu ” live ” e ase pentru copii mai mult. Gresesc , eu , oare ?! Deh gen oldy …
La ce taxe se cer pentru ocuparea unei casute, multe dintre acestea raman neocupate, iar celelalte sunt ocupate de comercianti care sunt nevoiti sa puna niste preturi f mari produselor pe care le vand, ca sa isi recupereze din banii dati pe chirie, vanzatori, etc. Si de aici apare nemultumirea cetateanului…