Este vorba de lucrări de amploare în clădirea Colegiului C.D. Loga, de la tâmplărie până la reţele de apă.
„Primăria ne-a oferit această variantă organizatorică, având în vedere că a lucra cu copiii în condiţii de şantier constituie un risc pe care e greu să ţi-l asumi. Primăria s-a angajat că va pregăti spaţiul acela corespunzător, igienizări, reparaţii, conectare la încălzire. În momentul în care ei au terminat acolo ne luăm şi noi bagajele şi pe durata proiectului vom sta acolo”, spune Mariea Ştefan, directorul Colegiului C.D. Loga.
Această mutare va avea loc în câteva săptămâni. Este vorba de 1.048 de elevi plus peste 60 de cadre didactice. Unii vor să se mute, altora le este indiferent, dar majoritatea înţeleg că alte alternative nu sunt. Sunt şi mulţi din acea zonă, cărora le este benefic, mai spune conducerea școlii.
Lucrările la clădirea liceului au demarat în primăvara acestui an. Acum muncitorii repară acoperișul și continuă reabilitarea cu lucrările la faţadă, în interior, la instalaţiile de încălzire, la cele electrice, și cu tâmplăria. De altfel, Colegiul ”C.D. Loga” nici nu a primit autorizaţie sanitară în acest an, tocmai pentru că se află în şantier.
La deschiderea de an şcolar, la Loga s-au ţinut mai multe festivităţi de deschidere, câte una în fiecare clasă, tocmai pentru a nu pune în pericol elevii, cadrele didactice ori părinţii, din cauza lucrărilor.
Citiți principiile noastre de moderare aici!