Până în 31 martie 2023, producătorii și generatorii de deșeuri medicale și din construcții sunt obligați să anunțe Primăria Timișoara cum le-au gestionat.
Conținutul Planului de eliminare a deșeurilor medicale este prevăzut la art. 5, lit. B din HCL nr.190/2020, iar cel al Planului de eliminare a deșeurilor din lucrările de intervenții, refaceri și construcții este prevăzut la art. 10, alin. (2) din HCL nr. 320/2022. Biroul de Avize și Control Mediu din Primăria Timișoara este compartimentul care se ocupă de recepționarea acestora.
Planul de eliminare a deșeurilor trebuie depus în două exemplare, din care un exemplar vizat va putea fi ridicat de la Camera 12, după 15 zile. În cazul în care planurile sunt incomplete sau conțin informații greșite, documentația trebuie redepusă.
Atenție! Nedepunerea acestor planuri de eliminare a deșeurilor poate fi sancționată cu amenzi cuprinse între 1.500 și 2.000 de lei pentru persoanele fizice și 2.000 – 2.500 de lei pentru persoanele juridice.
Depunerea documentelor se face la Primăria Timișoara, Camera 12 – Serviciul Informare și Consiliere Cetățeni, ghișeele 1 și 2.
Trimite articolul
XDeci orice persoana fizica care si-a renovat apartamentul si a avut moloz sa se scape trebuie sa depuna planul? Ce? Cum poti dovedi ? Doamne ce tampenie! Si Primaria cum poate verifica?
-
Sa se scape pe cine? Nr. 1 sau traba mare? Nu e nicio tampenie. Vrei sa ne arunci gunoi sub nas? Arata’ne cum iti propui sa il elimini regulamentar. Altfel, te caricim. La ce mentalitate ai, meriti. Din cauza ta plecam. Veti ramane singuri aici, pe chestia asta.
-
Suni la Retim si inchiriezi un container. Ala-i planul, cel putin ala a fost la mine. Dosar cu sina in care sa explici pe o suta de pagini treaba asta e necesar numai la oligofrenii bugetari pe care-i aperi matale pe aici.
-
O creasta ii apar oriunde. Daca tu arunci gunoi sub nasul meu, ce preferi atunci? Sa iti dau in cap din cauza asta sau macar sa citesc atunci cum planuiesti sa scapi civilizat de gunoi?
-
-