Belvedere Restaurant a pregătit, cu gust şi fantezie, special pentru această întâlnire, Meniul de Primăvară, pe care îl puteţi savura în 1-8 martie: Terină de fructe de mare sau Salată de rucola cu roşii cherry şi parmezan, apoi Piept de curcan în foietaj cu spanac, sos hollandaise şi sparanghel sau Somon cu sos bernez şi orez basmati aromat cu şofran, mirodenia pasiunii, iar la desert Profiterol sau exotica Alească, dulce întâlnire a iaurtului alb ca mătasea cu veselia fructelor, acestea toate însoţite, inspirat, de un pahar de Prosecco sau Lambrusco. Un meniu subtil pregătit de master chef Asen Asenov, în armonie cu natura, prietenos cu silueta şi asortat cu cele mai îndrăzneţe dorinţe secrete, gata să vă împrimăvăreze toate simţurile. Adevărat antidot la astenia de sezon, despre care e ştiut că se însoţeşte cu plictiseala papilelor gustative şi trebuie alungată cu delicatesuri autentice.
Şi pentru că primăvara la Belvedere este un anotimp fără griji, meniul primei săptămâni din martie vă este servit la doar 50 de lei. Rezervări de locuri se pot face telefonic, la 0256.300.231 sau 0730.016.840 Mai mult, fiindcă Meniul de Primăvara este creat ca o reverenţă în faţa graţiei feminine, doamnelor şi domnişoarelor le este dedicat concertul live de etno-jazz susţinut de Mario and The teachers în 8 martie, de la ora 20, la Belvedere Restaurant. E anotimpul să vă îndrăgostiţi!
Citiți principiile noastre de moderare aici!