Conform reprezentanților muzeului, au fost deschise următoarele obiective:
- Aleea principală: Vama Timișoara, Casa Bata, Gospodăria Căpâlnaș, Gospodăria de olar de la Birchiș, gospodăria Chizătău
- Centrul civic : Biserica Topla, Școala de la Bârna, Primăria Sărăzani, Casa Națională Babșa
- Aleea etniilor: Casa ucraineană Repedea, Casa germană Biled, Sălașul slovac, Casa sârbă, Casa maghiară Babșa
- Gospodăriile și casele: Gospodăria Zolt, Gospodăria Jebel, Casa Deportaților din Bărăgan, Casa Visag
- Muzeul viu: Casa românească, Casa sârbă, Casa maghiară, Casa germană
Muzeul este deschis până în 16 noiembrie de marți până sâmbătă între orele 10 – 18 (casieria se închide la ora 17.15) și duminică de la 12 la 20 (casieria se închide la 19.15).
editor Dan Oancia
Trimite articolul
XMuzeul satului oltenesc poate fi vizitata la adresa Piata Unirii si imprejurimi. O gasiti usor, e langa muzeul tiganesc Mihai Viteazu si nu departe de producatoarele de pe Gheorghe Lazar. La Mall puteti admira tarani din toate colturile tarii uniti in lupta pentru reduceri la Zara iar autobuzele cu prapaditi pe directia Giroc, Mosnita, Soarelui, cu escala in Lipovei, Aradului, etc… vor putea fi admirati de si mai prapaditii din Blascovici, Sagului, Fraidorf si compania. Taranii timisoreni get beget se vor uita cu dispret si ciuda la diplomele de terminare ale facultatilor de catre alte neamuri proaste pentru ca pentru timisoreanul autentic de Mehala sau Fratelia pana si Spiru Haret e prea greu.
Taran=locuitor in oras fara valori si perspective care impute social, cultural si educational tot ce atinge.
-
Esti bine?
-
Da, asa e!Niste jegosi aproape toti! hahahaahha