Ce putem face pentru a ne menține cât mai mult timp tinerețea?
Ce putem face să ne stimulăm procesul natural de regenerare celulară?
Cercetătorii au demonstrat încă din anii 1940 că organismul uman fizic se dezvoltă pe baza unei matrici informațional-energetice care precede ca formare și dezvoltare organismul fizic. Biologul britanic Rupert Sheldrake a postulat existența unor câmpuri informaționale (câmpuri morfice, le-a denumit el), care dirijează dezvoltarea organelor. Acestea ar conține datele de bază necesare pentru ca diferitele celule să formeze anumite organe în „harta” tridimensională a corpului omenesc. Multiple experimente ulterioare au confirmat această ipoteză și au generat întrebări referitoare la posibilitatea întineririi corpului.
Vârsta ficatului: Cinci luni
Consultantul Licester Royal Infirmary, Davis Lloyd a demonstrat că în cazul în care se îndepărtează 70% din ficatul unei persoane în timpul unei operaţii, acesta va creşte la loc, aproape în întregime, în numai două luni.
Vârsta inimii: 20 de ani
Până de curând se credea că inima nu are capacitatea de a se regenera. Cu toate acestea, un studiu al Colegiului de Medicină de la New York a descoperit că inima este dotată cu celule stem care întineresc constant, de cel puţin 3 sau 4 ori în timpul vieţii.
Vârsta plămânilor: 2-3 săptămâni
Celulele pulmonare se regenerează constant, a explicat doctorul Keith Prowse, consultant medical pentru British Lung Foundation, având în spate o istorie îndelungată în studierea funcționării, îmbolnăvirii și tratamentului plămânilor. Plămânii conţin mai multe tipuri de celule, care se regenerază la perioade diferite de timp. Celulele ţesutului alveolar al plămânilor se refac într-o perioadă mai lungă de timp, circa un an. Pe de altă parte, celulele de la suprafaţa plămânilor se regenerează odată la 2 sau 3 săptămâni. Emfizemul pulmonar, însă, poate împiedica regenerarea celulelor, această boală distrugând celulele ţesutului alveolar.
Vom reveni cu detalii referitoare și la alte organe în materiale viitoare. Ce este cert, însă, este că organismul uman respectă tiparul exact al unui proiect (matricea energo-informațională). Puterea de regenerare și supraviețuire a celulelor și țesuturile pe care ele le alcătuiesc depinde de energia primită de la acest proiect informațional. De aceea, această energie trebuie să fie, la rândul ei, reînnoită.
Metoda de biorezonanță Paul Schmidt, homeopatia și terapia florală Bach refac matricea energetică, deci tiparul morfogenetic care va putea apoi să reordoneze structurile fizice ale celulelor și țesuturilor corpului. Orice organ și tesut pornește în alcătuirea sa de la celule nediferențiate, în denumirea cunoscută celule stem. Acestea sunt celule tinere care mai apoi se transformă în celule adulte, cu activități specifice fiecărui organ. Cum câmpurile morfice poartă informația specifică necesară formării fiecărei celule specializate, corectarea și consolidarea acestor câmpuri prin metode informaționale ca biorezonanța Paul Schmidt, homeopatia sau terapia Bach, terapii ce sunt parte din Metoda de Medicină Integrată ScienceMed, vor duce la favorizarea formării de celule stem în fiecare organ în parte.
Stimularea energo-informațională a formării de celule stem va conduce la regenerarea mai rapidă a celulelor diferitelor organe, deci la menținerea tinereții lor și refacerea, în anumite cazuri, a țesuturilor bolnave.
Prin înaintarea în vârstă, regenerarea celulelor corpului încetinește. Stimulând cu metode blânde refacerea tramei energetice și formarea de celule stem, încetinim, de fapt, procesul de îmbătrânire al corpului fizic. Metodele de terapie informațională (biorezonanța, homeopatia, terapia Bach) realizează o reprogramare de mare finețe la nivelul mecanismelor de control psihologice și nervoase ale vindecării, reprogramează structurile membranelor celulare și organitelor celulare pentru refacerea structurilor îmbătrânite, crescându-le durata de supraviețuire.
Un studiu recent (martie 2014), efectuat la Institutul de Biologie Celulară Dartschscientific din Schongau, Germania, arăta că metoda de biorezonanță Paul Schmidt crește metabolismul celular cu 45%, crește hrănirea cu sânge a țesuturilor, crește oxigenarea celulelor și a țesuturilor, stimulează eliminarea de deșeuri metabolice.
Un alt studiu (august 2011), efectuat la Fraunhofer Institute Dresden, Gemania, sub conducerea Prof. Dr. Mikus, a arătat că aceeași metodă de biorezonanță (prin utilizarea aparatului Rayocomp PS1000 Polar) crește metabolismul celulelor fibroblastice și keratinocitelor cu 40% în culturi celulare. De asemenea, apar efecte semnificative pe activarea diviziunii celulare, toate acestea fără efecte adverse de modificare a morfologiei celulare comparativ cu celulele din lotul de control.
Cea mai renumită clinică din SUA, Mayo Clinic Hospital din Phoenix, a finalizat în 2014 un studiu de 5 ani referitor la regenerarea celulară cu ajutorul Medicinei integrate ScienceMed. Concluziile au fost că organele deteriorate și bolnave ar putea fi regenerate chiar în interiorul organismelor pacienților vii. Cercetătorii au reprogramat pentru prima oară cu succes celulele adulte, creând celule stem care au capacitatea de a se dezvolta în orice țesut din organism. Ne vom vindeca singuri, cu rezervele proprii. Practic, se intervine la nivel energetic, cu ajutorul medicinei cuantice, folosind și electrosomatografia, fitoterapia și homeopatia, pentru refacerea informației din celule și reechilibrare energetică.
Astfel, Medicina Integrată ScienceMed reușeste pentru primă dată în istorie obținerea de celule sănătoase în locul celulelor bolnave, reprogramând propriile celule ale organismului, fără a fi necesare celule stem prelevate anterior.
Modificările pot fi măsurate prin metoda electrosomatografică, care se alătură celorlalte metode din cadrul Medicinei Integrate ScienceMed. Aceasta permite evidențierea organelor care se află la risc de îmbolnăvire și evidențierea modificărilor care apar în urma terapiilor de biorezonanță și homeopatie aplicate.
Metoda Medicinei Integrate ScienceMed utilizează, suplimentar, alte două modalitati de refacere și regenerare, care actionează direct la nivel celular: fitoterapia și gemoterapia. Ele stimuleaza procesele de refacere a proteinelor care sunt baza structurilor fizice celulare, stimulează eliminările de deșeuri toxice celulare și tisulare, aduc factori de creștere, minerale, enzime, vitamine care sunt esențiale pentru procesele de reparare ale țesuturilor lezate.
Concluzie: Metodele de tratament ale Medicinei Integrate ScienceMed acționează refăcând matricea informațională a organismului, stimulând formarea naturală de celule stem și stimulând procesele de refacere ale structurilor celulare îmbătrânite.
Puteți obține mai multe informații la:
ScienceMed Timișoara
Str. Paul Chinezu nr. 7 (la 30 m de Domul din Piața Unirii, între Dom și Facultatea de Arte)
Programări la telefon: 0728.053.976
E-mail: sciencemed.timisoara@yahoo.com
Website: www.sciencemed.ro.
Citiți principiile noastre de moderare aici!