„Am reparat în ultimele luni demisolurile de la Clinica ORL și Spitalul de Oncologie”, a anunțat viceprimarul Ruben Lațcău, care a spus că lucrările la demisolurile clădirilor ce găzduiesc Spitalul de Oncologie și Clinica ORL s-au finalizat.
Cetățenii vor beneficia de servicii de specialitate în cabinete medicale complet funcționale. Birourile de internări și holurile de așteptare sunt la capacitate maximă.
„Cabinetele medicale, birourile de internări sau holurile de așteptare sunt acum curate și asigură condiții civilizate pentru pacienți și cadrele medicale ce lucrează acolo”, a transmis viceprimarul.
Primăria Municipiului Timișoara a cheltuit 87.000 de lei pentru reparațiile de la Oncologie și 300.000 de lei pentru șantierul Clinicii ORL.
„Ca instituție, am făcut reparații la instalația electrică, am tencuit și zugrăvit pereții, am înlocuit pardoselile din gresie și am montat covor PVC medical”, lămurește Lațcău.
Aleșii locali din cadrul primăriei au stabilit deja prioritățile bugetare ale anului 2022 din sănătate. O serie de investiții au fost programate pentru perioada următoare.
„În acest an avem alocați 142 mil. lei pentru investiții în sănătate (o bună parte pentru dotări la Spitalul Municipal, pentru finalizarea corpului B de la Spitalul de Copii, pentru extinderea Spitalului de Boli Infecțioase sau pentru noua clădire a Clinicii de Balneologie), iar cel mai important e că am făcut deja primii pași pentru cel mai important obiectiv din ultimii 50 de ani din oraș: campusul medical pentru Spitalului Municipal”, a mai transmis edilul.
Toate propunerile pentru partea de sănătate a bugetului local de anul acesta pot fi găsite AICI.
Pe aceeași temă:
Timișoara ar putea avea un nou spital municipal în partea de Nord a orașului
FOTO. Dominic Fritz a prezentat bugetul Timișoarei pentru 2022. Acesta intră în consultare publică
Trimite articolul
X“Primăria Municipiului Timișoara a cheltuit 87.000 de lei pentru reparațiile de la Oncologie și 300.000 de lei pentru șantierul Clinicii ORL.”. aha. si cat a cheltuit doar pe veceurile si plantele din cladirea primariei? cam de trei ori totalul pentru oncologie intr-un singur an?
Doamne ce realizare epocala.Acest lucru ar trebui sa fie o treaba normala nu una de „MARE REALIZARE” Sau trebuie lasate in paragina si cand se naruie complect trebuie refacute??