„Tako”, „Tekka Maky” şi „Surimi Makt” sunt doar câteva din delicatesele care pot fi degustate la noul restaurant japonez situat în food court-ul Almondo din mall. Wasabi Sushi Bar le propune clienţilor IuliusMall o alternativă sănătoasă şi oferă o gamă variată de reţete asiatice, pregătite în mod autentic de bucătari japonezi.
Sushi, preparatul vedetă al gastronomiei din Ţara Soarelui Răsare, poate fi savurat în combinaţii de orez cu diverse ingrediente, cel mai adesea cu peşte crud sau legume, gătite sau aflate în stare crudă. Se foloseşte doar peşte oceanic, bogat în acizi Omega 3, dar cei tentaţi să experimenteze altceva pot opta pentru caracatiţe, sepii, creveţi, crabi sau scoici.
Gustările de la noul restaurant din mall vor fi grupate în cinci meniuri speciale, care cuprind diverse tipuri de sushi. Astfel, cei care doresc să încerce o porţie de „colţunaşi cu carne de porc” sau „surimi pane”, trebuie să aleagă „farfuria albastră”. Clienţii pot mânca pe săturate „şniţel de stavrid” cu ridiche galbenă sau avocado, toate cuprinse în „farfuria gri”. Pentru cei care preferă gustul fin al somonului, „farfuria mov” este opţiunea ideală. Iubitorii „fructelor de mare” şi al condimentului „curry” se pot înfrupta din „farfuria verde”, iar cea „portocalie” îi răsfaţă cu o supă delicioasă de tăiţei şi carne de porc. Mai mult, o bere japoneză sau câteva măsuri de sake vor transforma o vizită la Wasabi Sushi Bar din Iulius Mall într-o experienţă 100% orientală. Restaurantul va deveni, cu siguranţă, un punct de atracţie important pe harta gastronomică a oraşuluiTimişoara.
Citiți principiile noastre de moderare aici!