Ingrediente:
-100 g carne tocată
-4-5 ficăţei de pasare
-1 ceapa mică
-1 ou crud
-250 g ciuperci
-1 lingură de smântână
-verdeata tocată
-1 lingură de unt
-sare
-piper măcinat
Mod de preparare:
Se aleg ciuperci albe cu pălarie adâncă. Codiţele se toacă mărunt şi se pun peste amestecul de carne, ou, ceapă, verdeaţă tocată şi ficăţei de pasăre fierţi şi taiaţi felii subţiri. Amestecul se căleşte pe foc mic, apoi se umplu ciupercile. Se unge o formă cu unt, se aşează ciupercile în formă, se ţin în cuptorul fierbinte o jumătate de oră, după care se scot, se pun pe un platou, se asortează cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt şi se servesc imediat.
Alta mâncare recomandată Ciulama de ciuperci, Ghiveci de legume, Iahnie de fasole.
Citiți principiile noastre de moderare aici!