Ingrediente:
felii de carne de porc
cârnaţ proaspăt
piept de porc (kaizer, pancetta, costiţă sau bacon feliat subţire)
salvie
usturoi
vin alb sec
unt
ulei
sare şi piper
Mod de preparare:
Pe feliile de carne sărate şi piperate se întinde compoziţia scoasă din cârnaţ. Se rulează în costiţă şi se prind cu scobitori. Mexicanii, fireşte. În puţin ulei de măsline amestecat cu unt, se lasă la foc mic să îşi dezvolte aromele usturoiul şi salvia. Pe care apoi le scoateţi. Mexicanii presăraţi cu puţină făină se frig uşor în uleiul aromat. Toată reţeta se face la foc mic. Se adaugă vinul. Se lasă la foc mic, cu capac, întorcând din când în când mexicanii. Se pun două felii de lămâie direct în el şi se mai lasă până are sosul consistenţă.
Mod de servire:
Se poate servi cu piure sau cartofi natur.
Această reţetă a fost publicată de BD pe www.culinar.ro
Alte reţete recomandate:
Citiți principiile noastre de moderare aici!