Ingrediente:
250 g ciuperci,
2 linguri unt,
2 linguri faina,
125 ml smantana,
125 ml vin alb sec,
sare, piper, 1 ou,
400 g sunca fiarta,
80 g cascaval ras,
2 rosii mici, patrunjel.
Mod de preparare:
Punem untul la topit într-o tigaie şi peste el punem ciupercile feliate. Adăugăm făina în grăsime, turnăm vinul alb şi smântâna, apoi îl fierbem până se îngroaşă. Se ia de pe foc, se condimentează, apoi punem ciupercile şi oul. Aşezăm feliile de şuncă una lânga alta şi punem câteun pic de umplutură pe fiecare. Le rulăm şi le aşezăm una lânga cealalta pe o tavă. Pune felii de lămâie lângă ele, apoi adăugăm puţină sare. Presară-le cu caşcaval. Aşează tava în partea de sus a cuptorului preîncălzit şi prăjeşte-le până se topeşte caşcavalul.
Mod de servire:
Poftă bună!
Alte reţete pe care vi le recomandăm
Citiți principiile noastre de moderare aici!