1.Se pune la topit in apă, rahatul, margarina şi
cacao si se pun pe foc. După ce dă în
câteva clocote se dă deoparte.
2. Separat se macină biscuiţii (sau se strivesc
cu sucitorul), o parte se rup bucăţele mai mari.
Se amestecă într-un castron nuca
măcinată şi biscuiţii. Se pune cacao pe
foc.
3. Se toarnă lichidele peste şi se amestecă
cu mult curaj, până devine o pastă.
Dacă mai este nevoie se mai adaugă apă,
eventual ceva suc de la compot, sau sirop de zahăr
dacă nu sunt biscuiţii destul de dulci.
4.Se adaugă stafidele, esenţele,
scorţişoară (dupa gust)
5. Se omogenizează şi apoi se pune în
pungi, sub formă de suluri rotunde sau pătrate.
Pot fi date prin cocos înainte de ambalare.
6. Dupa refrigerare de măcar o oră se taie felii
şi se mănâncă cu poftă
maximă!
Poftă bună!
Sperăm să vă placă!
Aceasta reteta precum şi alte retete de post gasiţi pe www.culinar.ro
Citiți principiile noastre de moderare aici!