Ingrediente:
400 g paste
6 linguri unt
1 ceapă mare
3 linguri făină
50 ml lapte
sare
piper
200 g caşcaval ras
250 g sunca fiarta
300 g conopida
1 lingura pesmet
2 linguri parmezan uscat
Mod de preparare:
Fierbem pastele în apă sărată, le strecurăm apoi ne ocupăm de conopidă. O rupem bucăţele şi o punem la fiert în apă cu sare. Călim ceapa apoi adăugăm făina pânp se rumeneşte. Stingem cu aoă. Asezonăm cu sare şi piper. Luăm de pe foc şi punem cascavalul ras.Întreaga compoziţie se amestecă cu conopida şi cu şunca tăiatăcubuleţe. Sedeşartă apoi într-un vas termorezistent, se presară cu un amestec de pesmet şi parmezan ras. Se dă la cuptor preîncălzit la 175°C timp de 30 – 40 minute.
Mod de servire:
Poftă bună!
Alte reţete pe care vi le recomandăm:
Citiți principiile noastre de moderare aici!