Ingrediente:
250 g iaurt,
1 ou,
1 linguriţă zahăr,
280 g făină
1 praf de copt,
seminţe (dovleac, floarea soarelui, mac)
Mod de preparare:
Praful de copt se amesteca cu făina cu un vârf de sare şi zahărul. Adăugaţi apoi iaurtul bătut cu oul. Se frământă apoi un aluat care să nu fie prea tare. La urmă se încorporează apoi seminţele şi se fământă până se omogenizează.
Puteţi alege orice formă doriţi pentru pâinea dumneavoastră: pâine plată gen pita, puteţi face o pâine rotundă, chifle sau baghetă. Indiferent ce formă alegeţi ungeţi o tavă cu ulei şi tapetaţi cu hârtie de copt. Se coace la cuptor aproximativ 30-40 de minute.
Mod de servire:
Puteţi mânca ca atare sau la sandviciuri.
Alte reţete recomandate:
Citiți principiile noastre de moderare aici!