De la pâine la piept, berea este ingredientul secret pentru a face unele feluri de mâncare extrem de gustoase. Rețetele cu bere sunt întotdeauna distractiv de gătit. După cum se dovedește, berea este excelentă pentru mai mult decât o simplă înghițitură rece în zilele cu meciuri de fotbal. Ea face carnea moale, adaugă o mulțime de aromă produselor coapte și creează o adâncime bogată în supe și tocănițe.
Iată colecția noastră de rețete folosind bere.
Piept gătit în bere
Secretul succesului cu această rețetă de piept începe cu o căldură mică și cu umezeală. După ce a fost fiartă în bere, carnea este răcită peste noapte în lichidul în care a fost gătit. Apoi, pieptul este feliat și reîncălzit în lichidul de gătit bogat și cărnos, pentru a garanta că fiecare mușcătură este suculentă. Poți servi acest fel de mâncare cu o garnitură de cartofi și gem de ceapă.
Tacos cu pește prăjit în bere și mango
Învelișul format de bere va da peștelui o textură crocantă, completată perfect de salsa de mango. Învelește totul în lipii pentru tacos. Este un fel de mâncare minunat de servit oaspeților sau doar ca o masă de prânz. Salată coleslaw ușoară sau varza tocată vor completa farfuria.
BERE CIUCAȘ eMAG
Tocăniță cu bere
Pentru o masă casual în timpul sărbătorilor, nimic nu este mai bun decât un bol reconfortant de tocăniță: este convenabil pentru gazde și delicios pentru oaspeți. Berea brown ale în stil belgian adaugă o aromă bogată acestei tocane consistente, alături de slănină, friptură, ceapă și tăiței cu ouă.
Pulpe de pui în bere
Porter este o bere neagră cu aromă de malț prăjit. Vei folosi o jumătate de sticlă pentru rețetă, în care vei prăji pulpele de pui. Bea restul în timp ce iei masa.
Pâine cu bere de arțar
Berea robustă – gândește-te la Guinness, cu culoarea sa neagră și aroma bogată și intensă – conferă pâinii o notă de fundal ușor amară și o nuanță superbă de nuci maro.
Pui cu sos de miere și bere
Berea dă o aromă extraordinară acestui pui. Optează pentru o bere domestică cu aromă completă.
Tocană de vită și bere Stout
Ceapa tocată, morcovii, ciupercile și aroma crengilor de cimbru se unesc cu carnea de vită rumenită în bere neagră Stout pentru a crea o tocană consistentă pentru o noapte rece.
Brownies cu ciocolată și bere Stout
Brownie-ul tipic are aproape 20g zahăr, ceea ce maschează aroma ciocolatei într-un val copleșitor de dulce. În rețeta de brownies cu bere, reducem cantitatea de zahăr la jumătate și compensăm cu bere neagră, pentru un brownie mai bogat, mai dens.
Pâine cu brânză și bere
Untul stropit peste această pâine rapidă de două ori în timpul coacerii îi va conferi o crustă minunată maro și crocantă și o aromă bogată, accentuând brânza răspândită în toată pâinea. Experimentează cu diferite tipuri de bere și brânză pentru a crea o varietate de opțiuni aromate.
Brioșe picante cu bacon și bere
Nu te-ai gândit că brioșele pot fi sărate și, cu atât mai puțin, iuți? O rețetă grozavă de brioșe e cea în care adaugă bere, pui bacon crocant și, dar vrei să condimentezi lucrurile, adaugi până la 2 lingurițe de ardei roșu iute măcinat.
Chili afumat gătit lent
Chili de porc consistent se gătește lent pe aragaz, cu fasole și își va obține aroma afumată din combinația de praf de chili, chimen, oregano, tomatillo și sos de roșii în stil mexican. Berea echilibrează condimentele și ajută la amestecarea tuturor acestor ingrediente fierbinți și afumate.
Midii la abur cu bacon, bere și fenicul
Acesta este un fel de mâncare accesibil pentru o masă obișnuită. Trebuie servit neapărat cu niște pâine cu crustă, pe care să o înmoi în sosul de bere.
(513)
Citiți principiile noastre de moderare aici!