Preţurile la restaurantele din Timişoara pentru Revelion 2012 variază, în funcţie de meniu şi de programul artistic. Cei care vor să petreacă noaptea dintre ani la un restaurant cu specific chinezesc trebuie să scoată din buzunar 160 de lei. În această sumă este inlcus meniul de Revelion, iar muzica este asigurată de un DJ.
Pentru cei care vor să petreacă noaptea dintre ani la un restaurant cu specfic românesc preţurile sunt mai mari. Acestea încep de la 180 de lei de persoană şi pot ajunge şi până la 270 de lei de persoană. Preţurile au rămas aceleaşi ca şi anul trecut, iar pentru grup mai mare de 10-15 persoane, aceştia beneficiază de reducere.
Chiar şi aşa, până în acest moment gradul de ocupare este mai mic ca şi anul trecut. „Dacă anul trecut spuneam că se simte criza, în cele din urmă s-au găsit fonduri şi s-au ocupat locurile, în acest an chiar suntem afectaţi de criză. Anul trecut am avut peste 100 de locuri disponibile şi s-au ocupat aproximativ 100. În acest an am alocat mai putine locuri, doar 100, şi s-au ocupat 70% din ele”, ne-a spus Monica Hoinăcaru, reprezentanta unui restaurant din Timişoara.
„Anul trecut, în data de 10 decembrie nu mai aveam locuri libere. Acum mai aveam 10 locuri, se simte criza”, ne-a declarat Traian Pava, administratorul unui alt restaurant din Timişoara.
Cei care nu s-au decis încă unde să facă Revelionul mai pot opta pentru a petrece noaptea dintre ani la restaurant, căci locuri sunt destule. Reprezentanţii acestora s-au pregătit cu meniuri care de care mai bogate, cu programe artistice susţinute de diferiţi interpreţi de muzică populară sau uşoară, dar şi cu tombole surpriză.
Superstitii: ce sa facem si ce sa nu facem de Revelion
O timisoreanca le canta vietnamezilor de Revelion
Revelion in cluburile timisorene
Beatles in varianta sarbeasca, Mircea Baniciu si Cargo, de Revelion, la Timisoara
Citiți principiile noastre de moderare aici!