Potrivit cititorului nostru, lucrările de modernizare la conductele de gaz au început târziu în vară și erau în toi atunci când copiii care merg la Grădinița cu Program Prelungit nr. 32 de pe str. Constantin Brăiloiu au început să meargă la grădiniță.
„Imaginați-vă strada și trotuarele sparte, iar părinții făcând slalom cu copiii printre mormane de pământ și tot felul de utilaje ca să poată să ajungă la grădiniță. A fost o toamnă uscată și nu am avut parte de noroi pe str. Constantin Brăiloiu, dar a fost foarte mult praf și asta din cauza faptului că, în urma lucrării, nu s-a gândit absolut nimeni că strada ar trebui și spălată. Șantierul s-a mutat de câteva luni bune pe Intrarea Sepia. Strada aceasta se află încă dinaintea acestor lucrări într-un stadiu avansat de degradare, cu multe gropi și trotuare impracticabile. Pentru lucrările de modernizare, firma a fost nevoită să aducă utilaje de excavație, care au contribuit mai mult la distrugerea străzii”, ne-a scris cititorul nostru, care a dorit să rămână anonim.
Omul ne-a trimis imagini care nu prea mai au nevoie de comentarii. El spune că firma constructoare a fost nevoită să spargă și să refacă trotuarele, iar acolo nu au fost trotuare a trebuit spart carosabilul.
„Pe strada Constantin Brăiloiu au refăcut trotuarele și carosabilul strict unde au spart ei. Uzura asfaltului de pe carosabil și adâncirea gropilor deja existente nu le-au reparat. Oare la fel se va proceda și pe Intrarea Sepia? Între poze se află un trotuar de la intersecția str. Dr. Ioan Mureșan cu Constantin Brăiloiu, care este neterminat de luni de zile. Oamenii sunt nevoiți să circule pe carosabil din cauza acestei găuri pe care, se pare, au uitat să o astupe”, a completat cititorul tion.ro.
Timișoreanul spune că nu contestă lucrările de investiție și de modernizare, ci reclamă halul în care se lucrează.
„Îi invit pe cei din primărie să vadă în ce condiții se prezintă aceste străzi în urma lucrărilor. Suntem ca la sat într-o viitoare Capitală Culturală Europeană. Este plin de noroi și mizerie. Din punctul meu de vedere, este inacceptabil ce se întâmplă. Înțeleg necesitatea lucrărilor de investiție, dar consider că firma executantă ar trebui să curețe strada după fiecare zi de lucru. Sunt foarte curios și dacă la final strada va fi refăcută, pentru că am observat că au intrat cu utilajele și au degradat carosabilul, care și așa era într-un stadiu avansat de degradare”, ne-a mai scris cititorul nostru.
Responsabilii din primărie și polițiștii locali ar trebui să verifice modul în care lucrează firmele care primesc avize să desfășoare șantiere pe domeniul public.
Citiți principiile noastre de moderare aici!