Sunt mai multe posturi vacante în unitățile de învățământ din Timiș pentru personalul nedidactic (secretar, administrator, îngrijitor), după cum urmează:
- La Grădinița cu Program Prelungit Jimbolia este nevoie de un administrator financiar, cu jumătate de normă;
- Școala Gimnazială Variaș scoate la concurs două posturi de îngrijitor;
- Universitatea Politehnica din București caută un corespondent local din Timișoara, care va transmite știri de interes pe diferite domenii;
- La Liceul Teoretic „Vlad Țepeș” din Timișoara este nevoie de un administrator de patrimoniu;
- Se angajează un secretar și la Universitatea Politehnica Timișoara; tot aici se mai caută și administratori financiari
- Îngrijitori, secretari și muncitori se caută pentru Colegiul Național Bănățean Timișoara;
- De un informatician este nevoie la Liceul Teoretic Buziaș;
- La Grădinița cu Program Prelungit nr. 20 din Timișoara este nevoie de îngrijitoare;
- Liceul Tehnologic „Romulus Paraschivoiu” Lovrin angajează și el îngrijitoare;
- La Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara se caută secretar debutant;
- Școala Gimnazială Sânandrei are nevoie de un îngrijitor;
- Tot un îngrijitor pentru preșcolari caută și Grădinița cu Program Prelungit nr. 32 din Timișoara;
- Școala Gimnazială nr. 6, Timișoara, județul Timiș angajează un informatician;
- Școala Gimnazială Sacoșu Turcesc, județul Timiș angajează un secretar cu 0,75 normă;
- Grădinița cu Program Prelungit nr. 11 din Timișoara caută un îngrijitor cu jumătate de normă;
- Tot de îngrijitor este nevoie și la Grădinița cu Program Prelungit nr. 23 Timișoara.
Puteți vedea AICI toate locurile vacante din Timiș, dar și detalii legate de condițiile de participare.
Inspectoratul Școlar Timiș transmite că la nivelul județului se organizează concursuri și pentru cadrele didactice, pentru ocuparea posturilor rămase vacante. Documentele necesare înscrierii la concursul județean „pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar – sesiunea 2022/testarea județeană pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar – sesiunea 2022” pot fi parcurse AICI. Restul informațiilor se regăsesc pe website-ul www.isj.tm.edu.ro, la secțiunea Managementul Resurselor Umane.
De curând s-a încheiat și concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în școlile din Timiș. Din 288 de posturi disponibile, 140 au fost ocupate prin concurs. Pentru posturile rămase vacante s-au făcut numiri prin detașare, iar candidații au avut de susținut o probă de interviu, la decizia Inspectoratului Școlar. Rezultatele se găsesc momentan anonimizat pe site-ul instituției.
Trimite articolul
XNu mai tot atita angajati tot felul de bugetari,comasati scolile cu doi,trei elevi mai ales pe la sate si veti face economii la bugetul statului , continuind cu aceasta inflatie de bugetari o sa avem in tara mai multi angajati la stat decit in domeniul privat.
Rezultatul procesului de invatamint,il stie toata lumea,undeva pe linga zero barat.
Dar platim salarii foarte mari si cheltuieli de functionare cu asa zise scoli care au procent de 1 la suta promovabilitate la bacalaureat.
-
Asa e, sa se comaseze Jimbolia cu Varias, cu Lovrin si cu Sacosu Turcesc. Ba cred ca ar merge si statiunea Buzias(ca nu e nici sat dar nici chiar oras). Si cu asta rezolvam problemele atat bugetare, cat si ale invatamantului.
De Spiru Haret si cum a pus el bazele invatamantului modern in Romania, cum a dezvoltat invatamanul la sate, ce ne poti spune? Ca ce ar spune el despre ideile tale stiu(n-ai avea nota de trecere, dar hei, si tu ai adus contributii importante in matematica si astrologie, iar acum si in reforma invatamantului, multumim frumos)-
D na Olga,la ,, stat ,, este bine , 18 ore pe saptamina de munca grea , 7 luni de vacanta,salariul merge,mult , mult prea mare,mai vreo prima,mai vreo meditatie,este trai pe vatrai,mai alte beneficii dar i a incercati va dumneavoastra competentele pe la privati sa vedeti cum se schimba socoteala,incepind cu programul de lucru si terminind cu munca in sine,acolo ora de munca are fix 60 de minute , nu ca in invatamint,vreo 30 de minute,ca pina la cele 50 de minute mai o discutie in cancelarie,mai una pe holuri cu vreo colega,pina facem prezenta daca o facem , cam pe aici stam.
Cit despre scolile noastre,daca ar fi dupa mine le as privatiza pe toate si atunci daca veti avea elevi va veti lua salariul,daca nu la revedere bani,iar elevi veti avea daca parintii acestora vor ajunge la concluzia ca la respectiva entitate copiii lor vor deprinde vreo meserie de viitor sau alte abilitati utile in viata,nu vor fi niste loaze asa cum sint in proportie de 80 la suta absolventii de azi.
In principiu,stimata doamna,la munca trebuie sa muncesti,ca sa iti primesti salariul , exact invers cum se intimpla in marea majoritate a acestor asa zise institute de invatamint,cu anumite exceptii,bineinteles,dar extrem de putine,in rest este foarte adevarat expresia,,timpul trece,leafa merge ,,.
Cind am spus privatizare m am referit doar la scoli generale si licee,mai putin una sau doua pe judet pentru elevii cu adevarat eminenti,care sa ramina la stat si unde acestia sa beneficieze de conditii maxime de pregatire,inclusiv cazare si mincare,elevi care sa fie si sprijiniti cu burse semnificative.
Dar va spun sincer, un bugetar intens ca dumneavoastra nu are cum sa inteleaga comen tariul meu,nu puteti sa intelegeti notiuni gen eficienta economica ,de exemplu,nu aveti decit reflexul conditionat de a cere in permanenta mariri se salariu si alte beneficii materiale,in timp ce rezultatul muncii este mai mult decit discutabil.-
De acord cu dv pana ati trantit-o cu eficienta economica. Scoala nu e brutarie ca sa functioneze pe profit! Din invatamantul autentic ies oameni cu har in domeniile lor de specialitate, nu lemingi la multinationale! Profitul vine dupa ce elevul/ studentul aduce plus valoare vietii lui si societatii care l-a dat!
-
Aveti dreptate, si evident stiti despre mine unde am lucrat si unde nu, asa ca va asteptam in invatamant sa ne aratati cum se face, plus ca veti avea toate beneficiile insirate de dvs. Uitati, imi cer si scuze ca in comentariul anterior, din cauza nervilor total nejustificati am scris astrologie in loc de astronomie.
Sa ne anuntati ce nota ati obtinut la titularizare, apoi in spiritul eficientei pe care o clamati, cati olimpici creati, cati urmeaza studii superioare in urma pedagogiei deosebite de care sunteti capabil, fara ca acestia sa mai aiba nevoie de meditatii, desigur, si cate si mai cate. Sigur o sa revolutionati metodica predarii, va fi ceva frumos, deosebit, cu realitate augumentata probabil. Si toate astea la o scoala comasata unde vin niste copii de la cativa km distanta. Undeva la naiba-n praznic cu buda in curte, dar nu i o problema, de ce ar fi? sper sa faceti si naveta, pe niste drumuei neasfaltate. Sau, sa nu ziceti ca va doresc raul, sa predati la un liceu de “top” cu tot felul de copii cu parinti de bani gata, care sa va ceara pwrformanta, cand ei n-au timp sa-si educe copii nici macar cat sa fie decenti.Dar nu-i nimic, la orele de dirigentie, dvs ne veti arata cum se face educatia in ciuda tuturor neajunsurilor sociale, impotriva parintilor si a ceea ce vad copii le internet ori pe strada.
Cat despre privatizarea invatamanului, nu mai zic nimic,e clar ce educatie aveti si ce stiti din domeniu, in special de realizarile lui Spiru Haret, altfel iar scriu prostii ca aia cu astrologia, pentru care imi cer inca o data scuze.(eventuale greseli gramaticale posibil sa mai fi comis, tot fiindca imi pierd vremea sa combat o armata de orci)
Sau va vedeti de domeniul dvs, caci daca ar fi asa minunat in invatamant cum se vede de la dvs de la privat, cu timp liber si beneficii multe, poate n-ar fi atata lipsa de cadre didactice competente sau chiar si mai putin competente. (sunt convinsa ca orcii stiu din economie sloganul cu cererea si oferta). Plus ca in Romania toti se pricep la orice, mai putin domeniul propriu, asa ca inteleg de ce suntem unde suntem.
-
-
Oare pe ce post as putea sa “ma bat”? Îngrijitoare sau secretara debutanta. Astea sunt posturi unde se lucrează mult pe bani putini. Bătălia la stat e pe salariile mari cu lucru puțin, gen comisii, comitete sau alte învârtiți de hârtii. Învățământul și sănătatea nu sunt bine renumerate, istoric vorbind, mai ales la nivel de baza: infirmiere, îngrijitori, profesori suplinitor
-
aha, deci doar unii bugetari is bine platiti, si aia in general au studii superioare. Atunci zic sa nu mai comparam mere cu pere, lucratorul la aprozar la privat cu profesorul universitar, lucratorul la banda cu medicul, muncitorul cu carca la privat cu finantistul, bona cu magistratul. Clar sunt inechitati uriase la bugetari, clar sunt angajati la stat tot felul de nimeni si platiti de 20 de ori cat merita, dar ce, parca la privat nu se angajeaza supraveghetori asa zisi manageri tot felul de cunostinte, amante, rude, si lucra ailalti si pentru a compensa incompetenta astora de le sar capacele.
Uite, e si post de informatician la stat, daca alea de directori de scoala nu ti-au placut.
Divide et impera, intarata diverse categorii intre ele, si te poti ocupa de invarteli politicianiste. Daca merge, de ce nu, votantul roman voteaza pe cineva care-i indica ce categorie opusa lui trebuie urata.