Sunt mai multe puncte la care voluntarii Timotion pot alege să se implice. De la pregătirea kiturilor alergătorilor, la încurajarea lor de pe marginea traseului, va fi nevoie de oameni implicați în organizare la toate activitățile-cheie.
„Voluntarii Timotion pot alege să ajute în pregătirea traseelor de alergare şi la distribuirea kit-urilor pentru miile de alergători şi (bi)cicliști, să încurajeze alergătorii de la start, până la poarta de finish, să facă fotografii şi să surprindă amintiri pentru o viaţă, să înmâneze medalii sau să fie alături de participanţi la punctele de hidratare. Avem numeroase ocazii de implicare în ceea ce noi considerăm că este o adevărată sărbătoare a comunităţii, iar acum la ediţia 10, cu atât mai mult” a precizat Olimpiu Porumb, manager program Timotion, membru Alergotura.
Voluntarii sunt foarte importanți pentru eveniment, pentru că asigură sprijin în toate punctele-cheie, spun cei de la Fundația Comunitară Timișoara.
„Pentru mii de oameni, de zece ani, ziua Timotion e așteptată ca o sărbătoare. De câteva luni bune, organizaţii, şcoli şi grupuri de iniţiativă duc campanii de strângere de fonduri pentru cauzele lor importante din comunitate. Fac paşi, mai mari sau mai mici, care se măsoară în km de implicare, generozitate şi solidaritate. Prin Timotion am creat un context pentru oameni să se implice, cu bani, cu timp sau doar cu o vorbă bună. Iar voluntarii Timotion sunt inima evenimentului care pulsează energie şi oferă zâmbete” a declarat Daniela Chesaru, director executiv la Fundaţia Comunitară Timişoara.
Cei care doresc să devină voluntari pentru Timotion 10 pot găsi mai multe detalii AICI. Înscrierile sunt deschise până în 28 aprilie.
Ediția din acest an a alergării Timotion va avea loc în 12 mai, cu pornire din Piața Iancu Huniade. Cei care vor să facă mișcare au la dispoziție 8 curse, atât pentru alergare, cât și pentru mersul cu bicicleta, dar și incluzive, pentru ca orice doritor să se bucure de eveniment.
Trimite articolul
XDe bani nu ati auzit??? Vreti totul Moka iar banii din donari ii papa ONG-ul???Din banii de dinatii se cumpara 2 bannere si 5 ape … trist ca lumea pune botul la asa ceva.
Incercati sa organizati un eveniment, spre exemplu de crosetat pt dnelw in varsta din Timisoara sa vedeti daca puteti. P.S. Banii vostri din donatii se duc pe salarile unora de peste 10k EURO/luna, dar e normal doar e ONG platit din bani publici si donatii 🙂
-
Te rog să ne prezinți documentația pe care îți bazezi calculele și acuzațiile.
-
mai bine sa ne prezinte oengheurile sursele de finantare si cheltuielile, nu? pe transparenta, pe de-astea… nu? aha.
-
Țipi imediat de parcă te-a obligat cineva sa mergi. Doar idolul tău, dracnea, mai era atât de înverșunat împotriva ONG-urilor și a lui Soros 😀 Când acuzi pe cineva că “fură”, in mod normal ar trebui să ai ceva dovezi. Cine vrea sa afle informațiile de care zici, le află. Când au fost probleme, s-au aflat, inclusiv în presă. Restul e gargară.
-
Lasa-ne, te rog, de ce crezi ca e totul de rahat?! CA TOTI FURA! si cum lasi ceva mai lax, se profita cu nesimtire ca in codru si asa ajungem la ONG-uri.
-
zic, nu tip, tu pari destul de agitat insa. si confunzi personajele, plesoianu si nicolae erau cu legea aia cu transparenta la care s-au opus toate oengheurile. desi nu inteleg de ce, nu e bine sa avem o lege ca in sua de exemplu? mie mi se pare normal ca cine cere bani sa dea socoteala ce face cu ei, tie nu? sa vedem si noi cine in loc de firma isi deschide un oengheu si cati bani ajung la cauzele pentru care militeaza, cati raman la oenghisti sub forma de salarii si cati se duc la prietenii de la care se achizitioneaza bunuri si servicii fara licitatie. si la fel mi se pare normal ca cine e finantat din “afara” ca sa promoveze politici publice sa spuna cine il finanteaza, stiu si eu, poate salvam rosia montana, sau poate nu. poate facem o autostrada sau poate ne impiedicam in 3 lilieci. nu vrei tu o lege ca in cea mai democratica democratie din lume sua? atunci facem una ca in rusia, poate aia iti place. nici aia nu-ti place? atunci ca in australia? dupa cum zic toti spalatii pe rumegus, daca n-ai nimic de ascuns, fi dom’le transparent. a, nu? doar cand trebuie cetateanul monitorizat de “autoritati” merge treaba asta? la oengheuri de (in)utilitate publica nu se pune? nici cand primesc bani publici? nu? aha.
mai oengistule, meri ma si munceste, nu sta cu mana intinsa ca ti-e foame ca sa te vad apoi in concedii exotice. clar? sau… hai cu transparenta si atunci ma convingi a, nu? pai ce ai de ascuns? ce faci cu banii fraierilor?🤪
-
Când prosstu nu înțelege un text simplu, începe și vorbește 10 minute despre nimic 😀 Ai căutat pe net? Nu. Ai trimis un mail cerând date și nu ți s-a răspuns? Nu. Ai vreo dovadă că “ONG-urile ie de vină”? Nu… Doar știi tu că “toți fură, toți face din-astea” deci lovești cu mânie proletară și mai și zici de rusia de parcă nu tu ai fi fanul lor nr.1 😀 Da, vrem legi ca in America, unde ONG e obligat să fie transparent și să răspundă, iar cei ca tine nu își permit să denigreze gratuit fără dovezi. Revino când ai dovezi. Și nu, nu am treabă cu niciun ong. Doar râd de postacii ru snaci ca tine. 😀
-
am dovada ce iq ai. du-te si alearga, sigur nu te ratacesti ca au voluntari(a se citi fraieri) sa-ti indice traseul.
-
-
-