Reprezentanții spitalului își reafirmă disponibilitatea de a trata civili. La spital a fost înființat Compartimentul Primiri Urgență (CPU), prin care unitatea sanitară asigură primul ajutor şi asistenţă medicală de urgenţă persoanelor a căror stare de sănătate este critică. Pacienții intrați prin C.P.U. sunt investigați și diagnosticați și cu ajutorul liniilor de gardă permanente: Secţia clinică medicină internă; Secţia anestezie şi terapie intensivă; Laboratorul de analize medicale; Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală. Sunt și două linii de gardă la domiciliu: Secţia chirurgie generală; Secţia ortopedie şi traumatologie.
„Deși prioritari sunt angajații din cadrul structurilor Ministerului Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informații, Serviciului de Protecție și Pază, Ministerului de Justiție, Administrația Națională a Penitenciarelor, familiile angajaților, pensionarii militari, veteranii de război din județele Arad, Bihor, Caraș-Severin, Timiș, în cadrul Spitalului nostru nu se face distincție între militari și civili, motiv pentru care s-a încheiat contract și cu Casa Națională de Sănătate”, transmit reprezentanții spitalului.
Mai multe informații despre modul de accesare a serviciilor medicale, secții, compartimente sau cabinete puteți afla accesând site-ul spitalului.
Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” Timișoara a fost în prima linie din anul 1754, fiind construit ca o „datorie morală a armatei austriece față de populația timișoreană”.
Citiți principiile noastre de moderare aici!