Cele mai noi tehnologii din domeniul IT, dar nu numai, prezentate chiar de firmele care le implementează, vor fi descoperite de participanţii la o nouă ediţie a proiectului Liga AC Labs. Un număr de 24 de societăţi din domeniul tehnic vor organiza 33 de laboratoare în cadrul cărora vor oferi tinerilor posibilitatea să studieze şi practic teoria dobândită. Cei mai norocoşi se vor alege chiar şi cu un posibil loc de muncă.
Unul dintre cele mai ambiţioase şi de succes proiecte de pregătire practică a studenţilor timişoreni, Liga AC Labs, a ajuns la cea de a opta ediţie. În cadrul acestuia, o serie de tineri selectaţi de organizatori au posibilitatea să studieze în cadrul unor laboratoare de specialitate, organizate de diferite companii cu nume din domeniul tehnic. Scopul proiectului este de a extinde şi consolida cunoştinţele teoretice ale studenţilor. De cealaltă parte, companiile îşi promovează imaginea în rândul tinerilor, în plus îşi pot şi recruta de pe băncile facultăţilor viitorii angajaţi.
Liga AC LABS se va desfășura pe o perioadă de patru luni. Deschiderea oficială a proiectului are loc pe 28 februarie, iar înscrierea participanților se desfăşoară în perioada 1-5 martie. Perioada de teste și interviuri este între 6 şi 16 martie, va urma selecția participanților, între 17 şi 23 martie. Perioada de desfășurare a laboratoarelor va fi între 27 martie şi 2 iulie.
În 2016 proiectul a ajuns la un număr record de 773 de studenți înscriși si 345 de participanți.
Informații suplimentare pot fi obţinute pe site-ul proiectului şi la numărul de telefon 0761 962 699 sau la adresa de e-mail: diana.baila@ligaac.ro.
Citiți principiile noastre de moderare aici!