Oamenii legii au acționat în perioada 21-24 octombrie pe toate drumurile din județ, dar și în localități. Au aplicat sute de amenzi dintre care o mare parte pentru conducătorii auto care nu au purtat centura de siguranță.
„Astfel, au fost întocmite 5 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi aplicate 600 de sancţiuni contravenţionale, 167 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 99 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 55 de permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea limitelor legale de viteză, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. De asemenea, au fost retrase 28 certificate de înmatriculare. În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.
Trimite articolul
XIn fiecare saptamana se dau “sute de amenzi” dar am putea oare si noi sa stim cate din acele amenzi se si incaseaza? Cred ca ar fi foarte util pt cetateni sa stim cati bani aduce politia la bugetul local ca de luat ia destui. Sa stim daca amenzile nu sunt doar o risipa de hartie si benzina. Sau aici doar se doreste sa se faca un pic de reclama pozitiva vajnicilor ocrotitori?
Pentru telefon, nimic ?!? Măiii, să fie …
Felicitari…dar pentru vorbit la telefon cate amezi ati dat si/sau permise suspendat?
Si totusi se conduce ca in jungla si se moare la greu pe drumurile patriei. V-ati cam ratat obiectivele si anul acesta… sau nu aveti asa ceva?
Da, voi sunteti cu norma de amenzi. Bravo!
Cand voi iesiti cu norma de amenzi facuta, eu as dori sa va intreb de urmatoare cifra: 2000 de romani morti in fiecare an pe drumurile Romaniei.
Va rog iesiti in presa, cand ati reusit prin masuri eficiente reducerea acestui numar. Acolo sunt si multi Timisoreni, simpli pietoni ai urbei, va asigur!
Haideti sa vorbim de 1800 pe anul 2020, 1700 pe anul 2021 si tot asa, pana cand nu mai suntem tara cu cele mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana! Ce ati facut voi, ca institutie publica, in afara de filtre, stat cu radarul in locuri productive pentru amenzi, dar nu pentru siguranta oamenilor?