Centrul Confidence din Timişoara se reinventează, iar toţi cei prezenţi miercuri seara la eveniment au putut afla ce înseamnă acest lucru. „Pe lângă faptul că dispunem de cele mai noi tehnici, în ceea ce priveşte remodelarea corporală, câteva dintre ele sunt unice pe piaţa din România, dar totodată numărul unu în alte ţări din Europa de Vest şi nu numai. Pe lângă toate acestea, aducem în cadrul centrului psihoterapia şi venim astfel, în sprijinul persoanelor care se confruntă cu kilogramele în plus datorită problemelor emoţionale. Psihoterapia, cu ajutorul hipnozei clinice, pentru că acesta este instrumentul cu care noi lucrăm pe această problemă de scădere a greutăţii, este un element nou al centrului”, ne-a spus Aurelia Macavei, psihoterapeut şi proprietara centrului Confidence.
În cadrul evenimentului de miercuri seara, medicul Mihaela Bilic şi-a lansat la Timişoara cartea Sănătatea are gust, o carte de nutriţie pentru familie. Cartea conţine 55 de capitole în care se găsesc o serie de sfaturi care pot fi puse în aplicare în viaţa de zi cu zi, sfaturi legate de gătit, dar şi o abordare psihologică din punctul de vedere al relaţiei pe care o are omul cu mâncarea. „Militez pentru mâncarea făcută cu plăcere, consumată cu plăcere, cât mai diversificată şi în cantităţi care se fie adaptate nevoilor noastre. Este important să mâncăm din toate, nu cu reguli”, ne-a spus autoarea cărţii dr. Mihaela Bilic. În carte se mai găsesc şi topuri ale alimentelor care îmbunătăţesc memoria, care cresc imunitatea sau care aduc buna dispoziţie. „Este un sezon în care frigul şi ziua scurtă scade moralul, paradoxal pe primul loc în acest top este ciocolata, apoi laptele şi apoi banana”, a conchis Mihaela Bilic.
Citiți principiile noastre de moderare aici!