Nouă profesori au luat nota 10 la Titularizare, în Timiș, la examen: un profesor care a dat examen la Arte vizuale, unul la Cultură civică și educație socială, unul la Geografie, doi la Limba și Literatura Română, pedagogia preșcolară, trei la Religie ortodoxă și unul la Religie catolică.
În Timiș s-au înscris la titularizare 1.087 candidați, dintre care 904 au ajuns în faza de a avea lucrări transmise pentru evaluare. Dintre acestea, două lucrări au fost anulate.
În urma corectării celor 902 lucrări, 156 candidați (17,26 la sută) au luat note mai mici de 5, la examen, 248 (27,43 la sută) note între 5 și 6,99 (ceea ce înseamnă că pot ocupa posturi pe perioadă determinată, dar nu se pot titulariza), iar 498 candidați (55,09) la sută au luat note mai mari sau egale cu 7, care permit titularizarea.
Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice marți, 4 august, până la ora 21:00, respectiv miercuri,5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se vor afișa la sediile inspectoratelor școlare județene și pe titularizare.edu.ro, în data de 11 august.
Ședințele de repartizare vor avea loc începând din 12 august și se vor desfășura online.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.
Rezultatele și statistica pe județul Timiș le găsiți aici.
Trimite articolul
XFolositi notiunea de ,,cadru didactic,, si ,, profesor ,, in marea majoritate a cazurilor nu reflecta adevarul,cele doua notiuni de mai sus implica unele insusiri care la marea majoritare lipsesc cu desavirsire sau sint foarte mult estompate,deci vorbim de profesori si cadre didactice si nu reusim sa luam un pirlit de 5 la examen,sau vorbim de aceste doua notiuni si avem o multime de ,, scoli,, numite licee tehnologice care de vreo 8 ani de la ministrul Funeriu au promovabilitatea la bacalaureat sub 1 la suta sau chiar 0,acestora li se potriveste notiunea de ,,angajati,,vin la serviciu pentru un salariu,cam asa stam,apoi foarte putini din cei care au luat note peste 7 vor ajunge titulari,chiar extrem de putini.
NU EXISTA LOCURI PT. CA SUNT OCUPATE DE ANI DE ZILE. GO WEST!
-
Da cei mai buni ar trebui sa-si aleaga singuri postul dar la clasa ajung din pacate cine nu merita..