Tânărul de 29 de ani lucra pe un șantier, ca șofer. El și colegii lui efectuau lucrări la un drum între localitățile timișene Vucova și Duboz. Tânărul a luat masa cu colegii, iar apoi a urcat la volanul autocamionului cu care transporta bitum.
A apucat să le spună colegilor că nu se simte foarte bine, iar la un moment dat ceilalți muncitori au văzut că mașina de mare tonaj rulează cu viteză mică, scăpată de sub control. Au sărit imediat să vadă ce s-a întâmplat cu colegul lor și au sunat la 112.
Un echipaj de ambulanță s-a deplasat la fața locului, însă medicii nu au mai putut face mare lucru pentru tânărul de 29 de ani. Acesta și-a pierdut viața din cauza unui stop cardio-respirator.
Trimite articolul
XDumnezeu să-l ierte !!!
Ce plm ii viata asta!
mai nou examenele medicale pentru profesionisti se fac la viteza maxima de cateva clinici private , inainte se faceau pe bune la clinica CFR.
. Vorba aia ,banul sa iasa….Imaginati-va ce s-ar fi intamplat daca avea 90 km /ora pe un DN .Ma intreb cine a fost medicul care i-a pus parafa : corespunzator trafic greu.
trist. dar si cei care i au dat aviz medical sunt si mai tristi…tot mai multi oameni tineri cu stop cardio respirator si multe alte probl d sanatate, “necunoscute” de medici
Pacat. Asa de tanar stop cardio-respirator ? naspa. Cre ca le da de gandit medicilor varsta lui tanara pt stop cardio-respirator. Condoleante familiei si apropiatilor!
E doar primul, vor mai urma si altii la virste la fel de fragede.
Poluare, sedentarism, stres si mincare nesanatoasa: incep sa se vada rezultatele.
Cele mai multe cazuri de infarct cica sunt la persoanele tinere, stres, efort mare , odihna putina si alimentatie proasta.
Sunt curios la ce clinica o făcut analizele care se fac anual pentru șoferi.
Oameni bunii stiti ce înseamnă munca de șantier uni din voi mai bine nu vorbiți prosti la criticat se pricepe cel mai bine românul îl cunosc personal pe acest băiat lucra de ani de zile în șantier așa că dacă nu știți despre ce e vorba mai bine nu vorbiți
“A apucat să le spună colegilor că nu se simte foarte bine apoi a urcat in masina sa-si vada de lucru”
Marea majoritate a celor care intilnesc simptomele nu stiu ce inseamna si nu au nici o reactie . Nu se simt bine ,timpul trece, ei crezand ca-si vor reveni dar odata procesul declansat, fara asistenta medicala de obicei are consecinte tragice. Colegii au sunat la 112 cand a fost prea tarziu. Nu stiu ce analize fac soferii profesionisti dar stiu ca gradul de risc cardiovascular se poate depista in urma unor analize putin mai complexe. Cauzele sunt foarte multe.
Condoleante familiei.
Comentez si eu pentru ca vad multi care nu au habar de medicina,
1 cine a dat aviz nu înseamnă ca a gresit
2 azi poti fi sanatos tun manie de la suparare stres sau soc sa faci un infarct
3 omul trebuie sa si munceasca sau?
4 lasati orgabele abilitate sa isi dea cu parerea nu voi cei mai deștepți de parca le stiti pe toate
5 condoleanțe familiei si transmit ca moartea vine cand vrea ea si cand e programata pentru fiecare ,sa fim pregatiti pentru viata veșnică e cel mai important,daca ai peste 29 de ani sau sub aceasta varsta nu esti scutit!
Generatia Red Bull si cafea la automat. Pacat de tineretea lui. Sper ca sufletul lui sa mearga spre lumina !
In Romania, cursurile de resuscitare se fac din initiativa proprie si pe propria cheltuiala…
In tari mai “necredincioase” gen Danemarca, Germania, multi angajati invata cum si cand se incearca resuscitarea. Exista acolo inclusiv defibrilatoare in firme.
La ce ar fi utile toate astea? In primele minute de la un infract, sunt cele mai mari sanse ca omul sa fie resuscitat cu succes. Pe masura ce trec minutele, la fel se scurge si viata…