OCS numără 20 ani de căutări, opt albume, peste 30 de videoclipuri, sute de concerte și trei generații de fani, marcând una dintre puținele legături dintre muzica românească și Freud. Înființată în 1997 în Constanța, trupa avea să devină emblema unei generații nonconformiste și să schițeze primele direcții ale scenei alternative românești, detașându-se vehement de conceptul autohton de muzică rock de la acea vreme. În ciuda faptului că purtau un nume neprietenos, abordau un stil necomercial și aveau o atitudine cam rebelă pentru finele anilor ’90, Omul cu Șobolani a ajuns una din cele mai bine cotate trupe de rock alternativ din România. Stilul lor muzical constă în principal din influențe grunge, rock alternativ și pop-rock, îmbinate în manieră proprie.
În Timișoara, fanii OCS se vor întâlni la cafeneaua D’arc, pe 25 noiembrie, unde warm-up-ul va fi asigurat de Kuky, iar afterparty-ul de NotSoCommon DJ, din București, iar doritorii își pot achiziționa și ultimul album al trupei, OCS 2.0, care a fost lansat pe 22 aprilie în București și se regăsește atât pe CD cât și pe vinil.
Accesul publicului este permis cu începere de la ora 21.00, iar prețul unui bilet este de 30 de lei. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.
Citiți principiile noastre de moderare aici!