Evenimentul a fost deschis prin apariţia maeştrilor de ceremonii, Hangiul Priceput şi Hangiţa Dichisită, care au dat cep unui butoi de bere. Mai apoi, în cele două hanuri de tradiţie, s-a dat drumul la diverse concursuri şi poveşti cu tâlc despre bere. Printre mâncărurile pregătite la faţa locului – care merg „la fix“ cu o bere straşnică – se numără Porcuşor ferchezuit, Puicuţa cochetă, Meniul cu dichis, Cârnăciori cu asorteu, Platou zdravăn , Masa priceputului sau Meniul bine rânduit, iar invitatul special al primei seri a fost Mihai Mărgineanu. Alături de piesele sale inspirate din folclorul urban, artistul – alături de trupa sa – a făcut show şi prin fragmente din piese celebre şi s-a bucurat de un real succes.
Serbările de la Hanul Timişoreana continuă până în 2 septembrie. Pe scena mare a manifestării vor urca Silviu Paşca (26, 28 şi 31 august), Phaser (27, 29 şi 30 august), Holograf (1 septembrie) şi Phoenix şi Cargo (2 septembrie).
Noua zile de petrecere si bere nefiltrata la Serbarile de la Hanul Timisoreana
Citiți principiile noastre de moderare aici!