Dacă utilizați browserul, modificarea ar trebui să vă ofere noi funcții mai repede, pentru că timpul de așteptare dintre momentul în care dezvoltatorii le proiectează și momentul în care ele sosesc este mai mic.
„În ultimele trimestre, am avut multe solicitări pentru a aduce funcțiile pe piață mai repede. Echipele lucrează din ce în ce mai mult în sprinturi care se aliniază mai bine cu cicluri de lansare mai scurte. Luând în considerare acești factori, este timpul să schimbăm cadența de lansare”, au scris membrii echipei Firefox, Ritu Kothari și Yan Or într-un blog post. „Ciclurile de lansare mai scurte oferă o mai mare flexibilitate pentru a sprijini planificarea produsului și schimbările prioritare, din cauza cerințelor de afaceri sau ale pieței”.
Cadența de lansare mai rapidă înseamnă că există mai puțin timp pentru a testa modificările versiunilor beta brute Nightly înainte de a sosi în versiunea principală Firefox. Însă Mozilla a adoptat perioadele mai scurte de testare, eliminând o întreagă versiune în urmă cu doi ani. Și va monitoriza problemele mai îndeaproape și va încerca să le rezolve mai rapid. În trecut, software-ul era dezvoltat cu lansări big-bang care combinau multe funcții noi și modificări adesea semnificative la interfața sa de utilizator. Însă, odată cu răspândirea rețelelor broadband și mobile, software-ul este lansat din ce în ce mai des cu modificări mai mici, mai puțin dramatice. Aceasta înseamnă că problemele pot fi rezolvate mai rapid și schimbarea are loc continuu, în loc sa fie discontinuă. Pentru a ajuta la descoperirea și remedierea bug-urilor mai rapid, Mozilla va lansa versiuni beta mai frecvent decât în prezent.
SURSA: smartnews.ro
Trimite articolul
XDar cine foloseste Firefox atata timp cat exista Microsoft Edge ???
Doar asa ca sa instalez o aplicatie in plus ??????
Sarcastic 🙂 🙂 :)…..