Telegram anunţa în urmă cu câteva săptămâni că va lansa un abonament care oferă funcţii suplimentare.
Abonaţii vor putea trimite fişiere de până la 4GB, în loc de 2GB, limita dispusă înainte de introducerea noului abonament, pentru 5 dolari pe lună.
Reprezentanții promit că abonamentul nu va avea un impact negativ asupra funcţionalităţii oferite celorlalţi utilizatori.
„Singura modalitate de a le permite celor mai pretențioși fani ai noștri să primească mai mult, păstrând în același timp funcțiile noastre existente gratuite, este să facem din aceste limite ridicate o opțiune plătită”, a declarat într-o postare pe blog fondatorul Pavel Durov.
Abonamentul Premium aduce şi alte beneficii, pe lângă dublarea capacităţilor oferite pentru ceilalți utilizatori. Abonații vor putea urmări până la 1.000 de canale (în loc de 500 cât au voie restul utilizatorilor), pot crea până la 20 de link-uri publice cu t.me (în loc de 10), pot salva până la 400 de GIF-uri ca favorite (în loc de 200) etc.
În plus, aceștia nu vor mai vedea mesajele sponsorizate ce apar în canalele publice de discuţii şi pot schimba pictograma aplicaţiei.
Telegram se bucură în prezent de 700 de milioane de utilizatori care folosesc aplicația cel puţin o dată pe lună.
Trimite articolul
Xtelegram a dat date cerute de politia germana. SLAB, au mintit.
Telegram si-a patat putin reputatia blocand continutul RT si Sputnik in Europa. Telegram, care era oaza impotriva cenzurii pe perioada pandemiei, a trecut de partea celor ce cenzureaza informatia. Bineinteles au facut-o ca aplicatia sa nu fie stearsa din Magazinul Play de la Google.
Problema sa o spunem altfel, daca are 18 ani fiecare om e liber sa asculte “Vocea Moscovei” sau “Vocea Bruxellesului” sau alta “voce” nu e nevoie de cineva din guvern sa-ti interzica sa urmaresti situatia din mai multe perspective. Si de ce ar face asta? de ce ar cenzura cineva informatia in UE si ar permite doar informatii din “surse de incredere” ? Pentru ca sursele “de incredere” sunt de fapt sursele controlate si agreate de UE, care la randul lor manipuleaza in directia dorita de puterile occidentale.
Una peste alta nu contesta nimeni agresiunea rusa asupra Ucrainei, dar ceea ce avem azi, e un adevarat razboi proxy NATO cu Rusia prin intermediul armatei ucrainiene. Livrarea de arme in Ucraina nu face altceva decat sa prelungeasca razboiul si criza, sa sporeasca numarul de raniti si morti pentru orgoliile celor doua puteri, blocul euro-atlantic si Rusia (care are in umbra China si India) plus 140 de tari din 195 care refuza sa impuna sanctiuni Rusiei.
Cand va veni iarna si facturile, cand preturile la produse uzuale o vor lua si mai razna se vor trezi tot mai multi sa spuna ca nu doresc sustinerea militara a Ucrainei. Ce sunt de fapt aceste scumpiri la benzina, alimente, sunt taxa Donbass, de sustinere a razboiului.
Romantismul a trecut, ajutoare de miliarde de dolari merg in lansatoare de rachete pentru front nu pentru a hrani gurile flamande, nu pentru a combate inflatia, in timp ce noi trebuie sa suportam costul acestui razboi, pentru ca peste noapte a devenit razboiul nostru. Oare…
-
Nu mai intra rublele pe revolut boss ?
-
bun raspuns, cracra, din ala de 0 iq, atata ai putut, atata te duce mintea
-
-
de acord 99%. Nu si in privinta scumpirilor. Scumpirile sunt (in special) taxa shmecherilor pusa in responsabilitatea guv3rnelor. Nu shmecherii cu business-uri au pornit haosul, dar profita de el din plin sa-si scoata parleala, a inceput pescuitul in ape tulburi. In rest, scrisesem mai mult, dar cam ce ai zis si tu cu cenzura, insa “cumva” s-au pierdut prin server comentariile mele. cei cu gandire critica au inca acces la info prin portite lasate special pentru ei de guv3rn, iar propaganda si cenzura sunt arme acceptabile in razboi, prind la marea masa, pe care n-a intrebat-o nimeni daca vrem sa intre in “hora” hibrida, semi-rece sau cum i-o zice. Democratie, nu gluma, multi sa fie, sa fie reprezentativi.
#idiocracy
Telegram este o aplicatie ruseasca. Acum baga abonament sa finanteze razboiul !