Rezervația Hamilton este o piscină naturală. Din 1960, Hamilton Pool este un loc preferat de turiști și localnici pentru scăldat. “Piscina”are o suprafață de 2,3 kilometri pătrați, cu un bazin cu apă de culoarea jadului și o cascadă cu o cădere de 20 de metri. Zona este un habitat natural protejat.
To Sua (Samoa)
To Sua se află în satul Lotofaga (populație: 1,089) pe coasta de Sud a Insulei Upolu din Samoa. Un loc de scăldat natural, aici vin turiști din toată lumea, mai ales pentru scufundări. Insula Upolu este o formațiune bazaltică de origine vulcanică, ce are 1.125 de kilometri pătrați și o populație de 135.000 de locuitori. Este a doua insulă din Samoa ca număr de locuitori și și-a câștigat independența față de Noua Zeelandă în 1962.
Dean s Blue Hole (Bahamas)
În momentul de față este considerată cea mai mare gaură de mare adâncime din lume. Pentru a atinge fundul, un scufundător ar trebui să parcurgă 202 metri. Dean’s Blue Hole are o formă aproape circulară, cu un diametru între 25 și 35 de metri. După ce trece de 20 de metri, spațiul se mărește considerabil, formându-se o cavernă de 100 de metri în diametru. Există într-adevăr găuri de mare adâncime mai adânci decât Dean’s Blue Hole, însă aceasta este singura cu o intrare sub nivelul mării. Datorită locației și a caracteristicilor inedite, Dean’s Blue Hole este destinația de scăldat perfectă pentru cei care caută ceva exotic.
Marieta Island (Mexic)
Cu ape cristaline și plaje cu nisip fin, Marieta Island este o adevărată surpriză, mai ales dacă ne referim la originile ei. Aceasta este de fapt cea mai pitorească țintă de bombardament din lume. Acest petic de nisip se spune că a fost format când zona a fost folosită drept țintă de către guvernul Mexican pentru a testa bombe în anii 1900. Unde ar fi trebuit să fie ruine și devastare totală, aici s-a format plaja idilică de pe Insula Marieta din Puerto Vallarta. Pentru a ajunge pe plajă, vizitatorii trebuie să înoate printr-un tunel care se deschide apoi spre plajă.
Citiți principiile noastre de moderare aici!