Cazane încinse în care au clocotit un papricaş mai bun ca altul, dar şi mici şi bere, au umplut străzile staţiunii Buziaş de arome şi pofticioşi. O nouă ediţie a Festivalului Papricaşului şi Vinului – care a avut norocul unei zile însorite – a adunat sute de localnici, dar şi timişoreni curioşi nu doar de gustul unui papricaş sau vin, dar şi de cel al unor mici cu bere, pregătiţi (pentru orice eventualitate şi gusturi) de către organizatori.
Evenimentul a fost pus la cale de Asociaţia pentru Dezvoltarea Zonei Buziaş, în colaborare cu Primăria Buziaş, şi se află la a patra ediţie. Conform programului , încă de duminică dimineaţa, în parcul central al oraşului din zona Cazinoului au avut loc degustări şi spectacole culinare. Atmosfera a fost întregită de spectacole folclorice susţinute de formaţii renumite din Banat.
Papricas si vin pentru timisoreni, la Buzias
Citiți principiile noastre de moderare aici!