1. Mâncați doar atunci când vă este foame!
2. Consumați apă la trezire și pe tot parcursul zilei să beți 6-8 pahare de apă. Apa se bea între mese și înainte cu 20-30 min. de servirea mesei, niciodată după masă!
3. Obișnuiți-vă ca, măcar după masa principală, să serviți un ceai cald din plante medicinale.
4. Zilnic, 3 bucăți de fructe – merele sunt excelente! -, întotdeauna pe stomacul gol.
5. Zilnic, 5 porții de legume crude, preparate în salate sau consumate înainte de masă.
6. Să nu treacă ziua fără un fresh din fructe și rădăcinoase. Super enzime, energie, hidratare și o metodă simplă de chelare a metalelor grele din organism, adică detoxifiere.
7. Alegeți, ori de câte ori aveți ocazia, alimente organice, iar carnea din dietă să fie doar de la animale crescute în mediu natural de viață, la țară.
8. Zilnic consumați un pumn de semințe crude și nuci, esențiale pentru aportul de omega 3 și omega 6, Ca, Mg, Se, Zn, minerale.
9. Evitați consumul de zahăr rafinat, făină albă sau grăsimi hidrogenate. Deasemenea, nu consumați mâncarea prăjită, afumată, din conserve sau pregătită la microunde. Toate sunt extrem de nocive pentru sănătate.
10. Suplimentele alimentare zilnice pe care le recomand sunt: vitamina C 1000mg, ginko biloba, pulbere verde de orz, produsele stupului.
Unul dintre secretele vieții lungi și sănătoase este consumul de alimente bogate în vitamine și minerale pline de vitalitate. Dar, acestea nu sunt singurele criterii în alegerea unui aliment. O hrană sănătoasă este săracă în grăsimi animale, sare și zahăr artificial. Hrana trebuie să fie bogată în fibre și substanțe alcalinizante. Alimentele goale de calorii ar trebui să fie evitate. Ce sunt alimentele goale în calorii? Voi scrie despre acestea într-un articolul viitor.
Mereu alegeri conștiente în viața de zi cu zi, în hrana din farfurie și în atitudinea pe care o avem fața vieții! Să alegem hrana dătătoare de sănătate și vitalitate!
Citiți principiile noastre de moderare aici!