Cine nu a încercat măcar o dată gogoşile pufoase, prăjite, mustind în smântână şi gem? Primul eveniment dedicat în exclusivitate acestor delicii gastronomice a avut loc sâmbătă, în localitatea timişeană Covaci. Găluşte dolofane peste care s-a scurs în valuri amestecul de smântână şi dulceaţă, papanaşii au fost în centrul atenţiei la festivalul de lângă Timişoara. Cei prezenţi au avut parte şi de un program artistic, Vasile Mardare fiind cel care s-a ocupat cu întreţinerea atmosferei.
Timisenii s-au delectat cu papanasi la Covaci
Reactualizat la:
Adevărat festin culinar, sâmbătă, în localitatea Covaci din judeţul Timiş. Gurmanzii au avut parte de muzică, voie bună şi porţii generoase de papanaşi, oferite cu ocazia ineditului Festival al Papanaşilor, organizat la numai 6 kilometri de Timişoara.
Citiți principiile noastre de moderare aici!