Între orele 10 şi 18, în parcul localităţii, în zona fostului Cazino, specialiştii culinari sunt aşteptaţi să prepare cea mai bună reţetă a papricaşului. Organizatori ai evenimentului sunt Asociaţia pentru Dezvoltarea Zonei Buziaş, Societatea Tratament Balnear Buziaş, Primăria Buziaş, Camera de Comerţ Timişoara, Casa de Cultură Buziaş, Casa de Cultură şi Artă a judeţului Timiş, societatea Phoenix şi Primăria Sacoşu Turcesc.
La prima ediţie a festivalului, care a avut loc anul trecut, pe 11 octombrie, participanţii au fost din România şi Serbia. La concurs au fost înscrise 11 echipe, ce au „învârtit” papricaşul în 15 cazane. Bucătarii au provenit din Giroc, Tormac, Cenad, Sacoşu Turcesc, Criciova, Timişoara, Buziaş, dar şi Novo Milosevo, Serbia.
Citiți principiile noastre de moderare aici!