Diversitatea este unul dintre aspectele de bază de la Street FOOD Festival pentru că participanții pot să încerce de la preparate asiatice, până la specialități de street food și, de ce nu, chiar și seafood. Deserturile și răcoritoarele proaspete așteaptă și ele să fie în meniul timișorenilor. Până și decorurile din Parcul Rozelor parcă te fac călător, doar că fără pașaport pentru că sunt zone amenajate în festival unde simți că ești în Mexic sau Asia, iar altele parcă sunt menite să (re)trăiești American Dream.
Dacă tot vorbeam de diversitatea preparatelor și a mâncării pe care poți să o încerci în festival, îți facem și câteva recomandări care ne-au făcut cu ochiul în prima zi de Street FOOD Festival. Cimbru, unul din vendorii care nu are cum sa nu îți atragă atenția te va surprinde cu preparate gustoase și carnea gătită la smoker. În plus, preparatul pe care trebuie neapărat să-l încerci este tagliata de vită, preparat premiat și la European Street Food Awards de la Berlin în 2018.
Un alt vendor care merită atenția ta este Stradale, unde echipa lui chef Foa îmbină tehnica de restaurant cu rețetele de street food, iar rezultatele sunt delicioase. De încercat gyros și legumele la wok.
Taverna Racilor te așteaptă cu raci, scoici, creveți și alte preparate savuroase gătite chiar în fața ta.
O altă premieră de care se vor putea bucura timișorenii este Scena 360 de anul acesta. Artiștii iubiți de public vor putea fi ascultați chiar în mijlocul mulțimii, din orice unghi. Moonlight Breakfast și Lucia vor concerta vineri seara, Jurjak și Byron vor concerta sâmbătă, iar seara de duminică se va încheia cu Taraf de Caliu și Golan. În plus, și iubitorii de muzică electronică pot să se bucure pentru că dj-ii de la VRTW sunt prezenți în fiecare zi în festival.
Street FOOD Festival are loc la Timișoara în perioada 20-23 iunie în Parcul Rozelor. Intrarea la eveniment este liberă.
Citiți principiile noastre de moderare aici!